Str. Brâncusi Constantin 174, Cluj
+4 0264 444 777

http://telegra.ph/Kak-uznat-wmr-08-13-2 Interviul este o metodă de cercetare calitativă utilizată în principal pentru a răspunde la întrebări de cercetare de tipul “Cum?” şi “ De ce?”. Această abordare permite accesul direct şi interactiv la dimensiuni ale subiectivităţii umane dificil de cunoscut prin intermediul altor metode. Permite investigarea aspectelor motivaţionale într-o manieră inaccesibilă chestionarelor şi reprezintă o metodă flexibilă ce permite adaptarea întrebărilor la caracteristicile specifice ale respondenţilor. Deficitul în ceea ce priveşte reprezentativitatea datelor obţinute este compensat de relevanţa informaţiei.

http://telegra.ph/Platezhnaya-sistema-privatbanka-08-13 Interviul utilizează ghidul de interviu ca instrument al cercetării, numărul, ordinea, formularea întrebărilor fiind stabilite înainte de derularea interacţiunilor cu respondenţii, şi fiind trasate astfel încât să stimuleze dorinţa celui intervievat de a detalia pe marginea subiectelor propuse. Acesta este moderat de operatori cu experienţă, sau chiar de cercetătorii din cadrul departamentului de cercetare calitativă, pentru a asigura că informaţia obţinută este de calitate şi relevantă pentru studiul în curs.

Împreună cu focus grupul, interviul este utilizat atât în faza de proiectare a cercetării, ca metodă de culegere a informaţiei necesare realizării instrumentelor structurate, cât şi ca metodă autonomă sau complementară anchetei pentru a obţine informaţiile vizate de studiu.Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.