Str. Brâncusi Constantin 174, Cluj
+4 0264 444 777

http://telegra.ph/Bitcoin-xt-08-15-2 Unele dintre datele necesare beneficiarilor noştri pot fi obţinute cu mai puţin efort, într-un timp mai scurt şi implicit cu mai puţini bani. În funcţie de întrebările de cercetare specifice, este posibil ca datele necesare pentru a oferi un răspuns satisfăcător să fie disponibile din alte surse, fiind necesară doar identificarea, analiza şi prelucrarea acestora astfel încât să corespundă noilor cerinţe de cercetare.

Prelucrarea şi analiza datelor este o activitate care implică, totuşi, un nivel ridicat de expertiză şi cunoştinţe solide de gestionare a bazelor de date, analiză statistică şi modalităţi de reprezentare grafică. Cercetarea de birou oferă clienţilor posibilitatea de a înţelege datele brute dintr-o perspectivă care e relevantă pentru interesele afacerii lor şi care scoate la lumină ceea ce este cu adevărat notabil în amalgamul de informaţii disponibile.

Statisticile oficiale reprezintă o sursă importantă de informaţie pentru cercetările sociale şi studiile de piaţă. Acestea constituie atât un obiect de analiză în sine, oferind răspunsuri la întrebări specifice, cât şi cadru de referinţă pentru realizarea de analize longitudinale, respectiv pentru interpretarea datelor obţinute prin alte metode.Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.