Str. Brâncusi Constantin 174, Cluj
+4 0264 444 777

Vrei să faci parte din echipa noastră?

scrie-ne!

Operatori pentru aplicare de chestionare în teren

http://telegra.ph/Mkb-paket-uslug-08-13 Metro Media Transilvania angajează operatori pentru aplicarea de chestionare la domiciliul respondenților,  la nivel național. Chestionarele se aplică pe laptop, conform metodologiei proiectului, laptopul fiind asigurat de firma angajatoare. Se oferă plată în funcție de realizări, contract de muncă și posibilitatea de a stabili un program flexibil.

Transportul până în localitățile în care se desfășoară activitatea este decontat de institut. Deoarece proiectul este permanent, oferim posibilitatea unei colaborări îndelungate. Experiența în domeniu sau activități similare reprezintă un avantaj.

Așteptăm CV-urile dvs. la adresa cariere@mmt.ro, cu subiectul „operator teren” însoțit de județul de care sunteți interesat.

Coordonator Teren

Metro Media Transilvania angajează coordonator teren (național sau regional) pentru gestionarea unor echipe de operatori-aplicare chestionare. Proiectele pe care le implementăm sunt permanente și se desfășoară la nivel național, presupunând aplicarea chestionarelor pe laptop la domiciliul respondenților.

Salariul este fix, la care se adaugă procentul din realizări, colaborarea făcându-se în baza unui contract de muncă. Postul poate fi ajustat în funcție de disponibilitatea: fie full time, fie part time, iar activitatea se poate desfășura atât la sediul firmei din Cluj-Napoca, cât și la domiciliul dumneavoastră. Deoarece proiectul este permanent, oferim posibilitatea unei colaborări îndelungate.

Experiența în domeniu sau în activități conexe este obligatorie.

Așteptăm CV-urile dvs. la adresa cariere@mmt.ro cu subiectul „Coordonator teren”. Vă rugăm sa detaliați în clar experiența dumneavoastră în acest domeniu și județele pe care sunteți interesat să le coordonaţi.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0264 444 777 de luni până vineri, între orele 9:00-17:00.

Dacă vrei să faci parte dintr-un colectiv tânăr şi dinamic

Trebuie doar să ne trimiţi un CV la office@mmt.roContinuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.